Schwarzkopf Got2b Guardian Angel Isıya Karşı koruyucu Sprey

Herkese Merhabalar :)

Bugun hepimizin çok sevdiği ama sonunda yıpratmasıyla da can yakan saç şekillendiricilerine karşı ısıya koruyucu sprey'den bahsedeceğim size :) 


Benim spreyim başlıkta da belirttiğim gibi Schwarzkopf'un 220'c ısıya karşı koruyucu spreyi :) 
200 ml'lik sprey şişede ancak üst ambalajı ve şişesi siyah olduğu için malesef ne kadar kaldığını görme imkanımız yok. açıldıktan sonra 12 ay kullanım ömrü verilmiş benim gibi çok fazla saç şekillendirmesi yapmayan mola vermiş insanlar için oldukça fazla bir ürün. Ama her gün kullanacaksanız yeter diye düşünüyorum :) Kuru saça uygulanabiliyor. Ama asıl kullanım önerisi saçınızı yıkadıktan sonra havluyla nemini alıp eşit miktarda dağıtarak uygulamak daha sonra saç kurutma makinesiyle kurutup şekillendirici kullanmak. Saçı koruduğunu, parlaklık verdiğini ve ateşli saçlara kavuşacağınızı vaad ediyor :)
Aslında ısıya karşı spreylerin bir müddet kullanımdan sonra saça daha çok zarar verdiğini duymuştum ama denemeden anlayamayız dedim ve bende ilk spreyimi bir süre önce almıştım :) 
Kokusu mükemmel olan bu ürün biraz saç spreylerini andırıyor bence. ilk kullanımda sprey tarzında saçta sertleşme yaptığını farkettim ancak kuruyunca o his kayboluyor. hatta o güzel kokusu da kayboluyor :( elektriklenmeye karşı inanılmaz bir etkisi var :) bazen ısıya maruz kalmayacak olsa bile saçlarım elektriklendiğinde bununla duzeltıyorum :) UZaktan sıkmak gerektiği belirtilmiş. Hergün kullanan birine koruma sağlar mı bilemiyorum ama bence çok sık şekillendirici kullanmasam da oldukça iyi bir koruma sağlıyor. Eğer ince telli saçlara sahipseniz ve şekil alamıyorsa bu ürünle şekil sabitlemeyi unutun. sadece koruma amacıyla bakın :)  Uzun zamandır saçlarımı kestirmedim ve bu ürünle etkili olabileceğini düşündüğüm saçlarımda kırıklarım neredeyse yok denebilir :) ben memnun kaldım umarım sizlere açıklayıcı olmuşumdur :) 

Benim kullanım tecrübelerim bu şekilde Sizlerinde kulllandığı başka ısıya karşı ürün ya da ürünler varsa onlar hakkındaki yorumlarınızı da bana yorum kısmından iletebilirsiniz. :) 

Blogumu takip etmeyi unutmayın :) 
Benimle kaldığınız için Teşekkürler :) 

CONVERSATION

15 yorum var:

  1. Bu ürünü bende kullanıyorum kokusu gercekten çok hoş bende saçlarım sağlıklı uzasın diye ara verdim düzleştirme işlemlerine ama fön veya maşa yaptığımda kullanıyorum ama sanki çabuk yağlandırıyor gibi geldi bana

    YanıtlaSil
  2. Benim sacim hic yaglanmiyo ki :/ farketmedim açıkçası:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Belkide ben sürekli saçımla oynadığım için de yağlanıyor olabilir :)

      Sil
    2. Oda olabilir :) şampuanla da alakalıdır belki :) Gerçi şu da var ben şekillendirdikten sonra eğer düz değilse spreyliyorum dolayısıyla da yıkıyorum düzleştırmede sorun yaşamadım ama çok fazla yapmadığım içinde farketmemiş olabilirim :)

      Sil
  3. Alıp almamakta kararsız kaldığım bir üründü ama gördüm ki mutlaka almam gerekiyormuş.Saç kırıklarımdan çok çekiyorum,buna dur demek lazım:(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirik konusunda etkili kesinlikle edinin :)

      Sil
  4. Gerçekten çok gerekli bir ürün. .Güzel açıklayıcı anlatımın için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yorumunuz icin ben tesekkur ederim hosgeldiniz :)

      Sil
  5. Benim saçlarım fönden ve düzleştiriciden fena halde yıprandı. Tabi üniversite zamanlarında pek bilinçli olamıyor insan. Ya da böyle kullanışlı ürünlerin varlığından bi haber yaşıyodum :) Saçlarım toparlandıktan sonra denemek isterim ama :) Bilgi için teşekkürler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Toparladiktan kesin dene :) beninde ilk ürünüm bu konu hakkında yalan yok :) hoşgeldiniz :)

      Sil
  6. Bende kullanıyorum ve düzleştirirken içim rahat oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle psikolojik olarak ici rahat ediyor insanin :)

      Sil
  7. ben bu ürünü "#got2b'nin 4 gün kalıcı düz saçalar" spreyiyle birlikte kullanırsam bi sorun olurmu acaba?? Beni bilgilendirirseniz çok sevinirim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayir bir sorun yasamazsiniz ikisi farkli amaclar icin uretilmis urunler.. ancak ayni amaca ulastigi durumlar var tekini kullanmanizda yeterli olabilir :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık