Schwarzkopf Got2b Keratin içerikli 4 gün Düz saçlar

Herkese merhabalar :)
Daha once gratis alışverişimi ve aldıklarımı sizlerle paylasmistim. Deneyimleme fırsatı bulduklarimi da sizlere aktaracağımi iletmistim yine ayni yazimda. İşte o anlar basliyor :) 


Tabiki sampuan ve sac kremi deneyimleri uzun surecek olsada diğerlerini hemen aktaracağım:) 


Bu yazimda shwarzkopf'un fön oncesi spreyi ve 4 güne kadar dayanıklı saclar vaad eden ürününü aktaracağım:) ürün şişesi sayesinde benim en severek aldigim sprey oldu diyebilirim :)
Ayrica 4 gün de deneyimledim. Özellikle yıkamadim ki ne nedir görelim:)

Ürünün arkasındaki yazıyı olduğu gibi iletiyiorum : 
"4 gün boyunca inanılmayacak kadar düz kalan saçlar mı ? Got 2b düzleştirici sprey  ile hiç zor değil! Saç düzleştirici ve fön makinelerinin  mükemmel partneri olacak bu sprey. Özellikle ısı ile harekete geçen formülü ile 4 gün boyunca ya da bir sonraki yıkamaya kadar düz ve pürüzsüz saçlara kavuşturur."


Ürun şeffaf bir şişe de sunuluyor doğal olarak ne kadar kaldığını görebiliyoruz :)
Keratin icerikli olduğu belirtilmis bunun nasil anlasilacagini bilmiyorum:)
200mllik sisesi spreyi oldukça profesyonel görünüyor cok da şirin:) acıldıktan sonra 12 aylık kullanım ömrü verilmiş :) 

Kullanım Önerisi: "spreyi açınıza 20-25 cm uzaktan sıkın. havlu ile nemi alınmış saça iyice uygulayın ve eşit bir şekilde dağıtın. Fön makinesiyle düz bir şekilde kurutun. daha düz saçlar için saçınızı bölümler halinde düzleştirici uygulayabilirsiniz. Gür veya çok kıvırcık saçlarda daha iyi sonuç elde etmek için düzleştiriciden önce fön ile kurutulmuş saçlara sprey uygulayınız."
Urunu yıkama sonrasında hafif kurumus nemli saça uyguluyorsunuz eğer kıvırcık saçlı iseniz uygulamaya gecmeden once tekrar sıkılması gerektiği belirtilmiş. Ben uygulama oncesinde Saclarim kıvırcık olmadığı için uygulamadim nemli halde uygulayip kuruttum. Kurutma sonucunda kabarma hic olmazken elektriklenme oldukca az miktarda oldu.
Duzlestirme islemi sonrasında saclarim oldukca guzeldi
Yağlı gibi bir görüntü olmadi. Ayni goruntu 4 gün boyunca kaldi. Sadece benim kiriklarim dolayisiyla olduğunu düşündüğüm elektriklenme oldu. oda ilk günlerde değil son günlerde. Bu spreyle alakali bir problem degildi yasadigim. Ama vaadlerini gerceklestirdi. Ayrica terleme gibi durumlarda şekil degisikligi ve bozulma olmadi.
Sadece 4 gunun sonunda benim sacim zor yaglanirken yaglanmaya başladı. Tek sorunu bu olabilir. Oldukca memnun kaldim tavsiye ederim:) biterse de yenisini kesinlikle alirim :)


Siz bu ürünü kullandınız mi? Fikirlerinizi ve düşüncelerinizi benimle yorum bırakarak paylaşabilirsiniz:)
Beni hala takibe almadiysaniz lütfen takibe alin :)
Mutlu gunler ^^

CONVERSATION

17 yorum var:

  1. Çok merak ettim doğrusu, görüp de almıyordum ama ne kadar dayanabilirim orası meçhul :) Güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim ): çok düzleştiriyorsanz kesinlikle edinin kıvırcık saçlı birinde de denedim onda da bozulma olmadı ona duzlestırme oncesı tekrar uygulamıstım. oldukca memnun kaldık :)

      Sil
  2. Hadi be... Neler çıkarıyolar. Ben çok merak ettim bu ürünü ve ilk kez senin blogunda görüyorum, çok sevindim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende görür görmek ilgimi çekti valla :) daha neler neler çıkıcak bakalım :)

      Sil
  3. Güzel bir ürünmüş cnm, denemek isterim, tşkler ;)

    YanıtlaSil
  4. bende alıp almama konusunda kararsızdım alıcam sanırım yazından sonra :)

    YanıtlaSil
  5. Nerde satılıyor


    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratis Watsons gibi buyuk kozmetik magazalarında bulabilisiniz :)

      Sil
  6. Ben aldim saçima uyguadım ama hiç bir işe yaramadı nerde yanlış yapmış olabilirim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uyguladıgınız mıktar veya homojen dagılım ıle ılgılı bır durum olabılır mı ?

      Sil
  7. Merhaba ben sacimi duzlestirmeden bazen firca yardimiyla kurutma oncesi kullanmak istiyorum bu urunu ise yarar mi? Ve saci yapistirip hacmini aliyor mu acaba bunu da merak ettim.Simdiden tesekkurler :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba ben sacimi duzlestirmiyorum yipranmasin diye.Bu urun acaba sadece tarak yardimiyla kurutunca da ise yarar mi ? Ve bir de saclarim ince telli acaba saci yapistirip hacmini aliyor mu diye merak ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. eger cok dalgali saclara sahip degilseniz urunu kullandiginizda bir nebze duzlestirme gorebiliyorsunuz ama tabiki bu ip gibi fon cekilmis seklinde degil sanki daha duz saclara sahipmissiniz gibi. Ayrica hacim konusunda benim sacimda bi sorun olusturmadi yapis yapis durmadi :)

      Sil
  9. Cok tesekkurler aslinda saclarim duz hafif dalgali ama hacim de istiyorum o yuzden hacim spreyimi ya da bunu mu alsam bilemedim hangisini onerirsiniz ?:) Bir de her yikama sonrasi bu spreyleri kullanmak sacima zarar verir mi ya da dokulmeye sebep olur mu siz boyle bir sey gozlemlediniz mi ?:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende dokulme yapmadı herhangı bır zararınıda gözlemlemedim ama eger hacım ıstıyorsanız daha hacme yönelik bir urun kullanmanızı tavsıye ederım bu urun sıze ıstedıgınızı vermeyecektır :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık