Golden Rose Alışverişim

Herkese Merhabalar :) 

Bitmek bilmeyen alışverişlerimin artık sonundayım (İNŞALLAH :) ) 
geçen günlerde Golden Rose'dan Velvet Matte Lipstıck almıştım ama rujun içi o kadar sallanıyordu ki kesin kırıldı bu rezil bi halde hemen götüreyim baksınlar olmadı yenisini versinler diyerek hiç açmadan bugün geri gittim. .. 
İşte Bütün ipler yine o an koptu :) 
Bilindiği gibi Velvet MAC rujlarının Dupeları olarak gösterilen renklerle dolu oldukça da guzel renkler surumlerı kolay kalıcılıkları da aynı şekilde.. E doğal olarak ucuz da olunca herkes bayılıyor bu seriye benim gibi :) 
Ruj Sağlammış neyse ki açınca bir sorun çıkmadı çıkarsa diye baştan dedim ben düşürmedim diye :) ama bı kere girdim oraya aklımda da Diğer renkler.. Bi bakayım dedım aldım elime pamuk ıslak mendıl deneyeceklerımı bır guzel sıldım ama cıldımde göz makyajı dısında makyaj olmadıgı ıcın bayan oturttu beni başladı BB creamlar allıklar e rujlar gösterdi kendini hoşta durdu tamam dedım bunlarda olsun :) 

mini not allıgı da sıldım bb cream zaten sılıncek bısı deıldı olsa onu da sılerdım aman unutmayın :) Bazen atlıyorlar dırek fırçayla yuzume o zaman ses edemıyorum ama normal zamanlarda kullanmayın kullandırtmayın :) Ben bıraz fazla sıcakkanlı davranıyorum galıba bazen sorulmadan yuzumde bı fırca hıssedıyorum :D o zamanlarda da tepkı veremıyorum tabii ki :)

Stick allıklarını merak edıyordum Şeftali tonlarında güzel bir renk görünce onu deneyelım madem dedım onu kullandık oda guzeldi ya :))) 
BB creamda renk farkı hıc oluşmadı en açık rengi bana tam uyum sağladı.. İlk denemede boyle guzel oturmus olması da sasırttı beni. Aslında BB kullanmaktan hiç hoşlanmayan ve yapısını yağlı bulan ben onu da beğendim. Hatta benden çok ordakıler beğendi gaza getirdiler :P 
ihtiyaç değildi ama en azından evde benzeri yoktu ( Garnier BB cream'miş Ben CC sanıyordum ama hıc memnun degıldım zaten ılk kullanımdan sonra da olduğu gibi bıraktım )) Bide makyaj çantası hediye ettiler :) Simple'ları bu kez ben dedim geçen seferkilerden varsa biraz daha verin diye :) Onlarda olanlardan verdiler saolsunlar :) 



Ürünlerin renkleri akşam olunca pek belli olmadı ışıklardan ötürü ama ben kodlarını da vereyim ihtiyacı olanlar bir baksın bende en kısa zamanda güncelleyim resimleri :) Renklerini de görmüş olun :) 

Stick Cream Blush kısaca Stıck Allık :) 101 numara...
Velvet Matte Lipstick 10 ve 27 numara bir önceki aldığımda 12 numaraydı...
BB cream 1 numara Light :) ( Peynir beyazı olmak bunu gerektirir :)))) 

Ayrıca çantası da oldukça geniş ve kullanışlı Nude tude, of your hand ve naked paletini boy açısından çok rahat alıyor :) Genişliği de guzel şimdiden sevdım bile :)

Aaaa Bu arada unutmadan :) 
Gratis'e gırdım ama bu kez para harcamadım! :) 
 daha 2 hafta once kullandıgım puanlar yıne bırıkmıs ve Essence Cotton Nail Art tozları da ındırıme girmişti ne kadar gratıs calısanları bunu bılmese de ben ınstagramdan bu haberı almıstım :)  9,25'den 2.48'e ınınce bende pek begenınce alayım dedım ama puanlarım saolsun yettı de arttı bıle :) 



Oda bana Gratis'in hediyesi oldu :) Ne kadar çalışanlarına sinir olsam da... Ki diğer müşterilerde beni destekledilerse de ıyı dayandınız diye kendi alışverişimi onlar için bozamam keyfimi de :) Güldüm Sadece :) 
Boş bir vaktimde alışverişin mutluluk verdiği psikolojiyle ilgili bir araştırma yapayım  :) 
yahu ne zaman alışveriş yapsam yüzümde kocamann gülücükler oluşuyor:) 
beni mutlu etmesi hiçde zor değil :) E bilen de biliyo bu huyumu :) Ne zaman sinirlensem kim olursa olsun alışverişe götürür beni :) 

Benden Önce bu ürünleri kullandıysanız Yorumlarınızı bekliyorum oldukça tedirginim Çünkü Özellikle BB cream için :) Aldık bi kere bakalım memnun kalabilecek miyim :) 

Mutu Günler ^^

CONVERSATION

17 yorum var:

  1. bir sonraki gidişinde golden rose un kalem rujlarını da denemelisin şiddetle tavsiye ediyorum:) buarada stick allığın detaylı yazısını yazarsa sevinirim merak ettim duruşunu ve kalıcılığını:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onlardan annneme aldim memnun oda :) tabiki hevesle kullanmayi bekliyorum walla :) biraz yapis yapis yapio gibo ama daha pek anlamadim :)

      Sil
  2. Ürünlere bayıldım güle güle kullan canım :) Velvet matte serisini 02 numarasını bende çok beğenerek kullanıyorum 10 ve 12 yı de istiyorum bakıcam yılbaşı indiriminde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bak bak 27ye de bak canim :) yilbasi indirimindd bulursun insallaj ben normal vaktinde bile bulamıyorum gratsde falan :)

      Sil
  3. Bu kadınların doğasında var iğne bile alsa mutluluk hormonu salgılarlar :) hepsi çok güzel güle güle kullan

    YanıtlaSil
  4. Hepsini güzel günlerde keyifle kullan canım :) Alışveriş en büyük terapi bir kadına, nasıl haz alıyorum uçuyorum resmen :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayneeeenn :) Teşekkürler canım daha ıyılerı senın olsun :)))

      Sil
  5. Güle güle kullan. Allık güzelmiş. Şeftali tonlarını çok seviyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende :) Şöyle bir baktımda baska renk allıgım yok kı yahu hep pembemsi şeftaliye kayıyolar :)

      Sil
  6. güle güle kullan kuzum hepsi çok güzeller :)

    YanıtlaSil
  7. Böyle görünce hepsini almak istiyorum. Evı tıka basa doldursam yetmeyecek yine alacağım belli :)) Güle güle kullan canım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. walla bende öyleyim bu durumda blogları ve blogumu daha bı cok sevıyorum ınsanı sadece ben mıyım bunu yapan modundan kurtarıyor yalnız değilim hissi veriyor :))) Teşekkürler:)

      Sil
  8. Balım, ne şahane bir anlatımın vartüm yazıyı sonuna kadar sanki karşımdaymışsın gibi okudum. Ellerine salık güle güle kullan yeni cicilerini. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy leydimmm çok çok teşekkür ederim ki :)

      Sil
  9. hoşgeldiniz :) Uğruyorum hemen :)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık