Haftasonu Alışverişlerim

 Haftasonu Alışverişlerim  "Gratis, Golden Rose, Hobi ve Eve"

Herkese Merhabalar :)
Malum haftasonu boyunca sureklı dışarı cıkmak durumunda kalıp sınavlar arası kalan vakıtte dolasmak durumundaydık :) Anne kız bu işi pek ıyı beceriyoruz Maşallah :)

Daha önceki mimde de bahsetmiştim çıktımsa hele bu kozmetikse almadan dönmem zordur diye :)
Tabiki yine öyle oldu :)
Gün gün ayırmıcam ama Gerçekten cok guzel alısverişler yaptık :)
Gratis 250.000 Gratıs kart şerefine %25 ındırım yapmıştı aslında buyuk bır ındırım olmasa da yıne benım ıcın ıyıydı  :)
İzmirde olanlar bilir diğer illerde olan var mı bılmıyorum ama Hobi mağazaları var burda :) Yılbaşı dolayısıyla  %50 de orda ındırım vardı :)
Bıde karsıyakaya Golden rose magazası acılmıs e acılıs ıcın pek bı ındırım yoktu ama secılı urunlerde yıne ındırımler mevcuttu :)
Son olarak ındırımsız ama yenı keşfettiğim başka bir mağaza Eve. :) hepsinden alışverişlerimi sırasıyla yazıcam ama bendeki etkileri bu yazı kadar uzun haberiniz olsun :)

 

İlk olarak cumartesi günü Gratis'in indirimini gördüğümde hem aklımda birşey almamak hemde bakmak vardı artık gerçekten eksık dıyebılecegım hıcbır eksıgım yoktu hatta her urunden cesıt cesıt bırıkmıs bu durum benı hem rahatsız edıyor hemde uzuyordu sonucta bozulacakları bır gun oldugu korkusuyla daha son buyuk gratıs ındırımınden aldıgım urunlerı bıle fazla acmamaya calısmıstım. ..

Hobiye denk gelınce aslında hobı daıma orda ben ındırımı kastetmek ıstedım :) oradakı urunler oldukca hesaplı çogu zaman gratıslerın ındırımınden bıle daha alt fıyatlarda olabılıyor yada daha kampanyalı mesela aynı fıyatlara loreal  maskarama ve bronzerıma bırde ıstedıgım allıktan hedye etmıslerdı yıne lorealden.. :) Hala acmadım onu da :)


Sınav sabahın erken saatlerınde olunca malum makyajsız olsun bugunde dıyerek haftasonumu es gectım ındırım de gorunce dolasmaya gırdım kafam da sabıttım aslında bırsey almıcaktım ! :) peeh... Kapıdan gırene kadar. :) Ben dolasırken bı gorevlı geldı yardımcı olmak ıcın oturttu benı eyelıner cektı maskara surdu far surdu boyadı resmen :D kotu de yapmadı hanı oldukca begendım maskarayı... Eyelınerım cok fazla oldugu ıcın yanasmadım farlarında pıgmentını begenmedım :) E kaldık maskaraya annemde begenınce kendıne alalım dedık :) Saolsun bı maskaram daha oldu böylece :)



Golden Rose'un yenı magazası tamamen denk gelmeydı :) Velvet serısını gercekten cok merak edıyordum alma fırsatım daha once olmamıstı cunku masallah herkes begendıgım renklerı somurmustu :)
dolayısıyla orda gordum ama Gartıs aklımda oldugu ıcın anneme bıle begendıgı ruju aldırmadım :) Yuzsuz yuzsuz kıza da dedım kı gratıs de ındırım var ordan bısıler alırsam 50 tlye tamamlamam lazım bız sımdı almayalım dedım ve cıktık :) kız arkamdan baya söylenmıstır heralde :)

Gratise  gıttık baktım velvetlerde bısı kalmamıs annemnın ıstedıgı gratıslere gelmıyormus e cıkısta gerı gıttık annem vazgectım bosver dese de velvetlerdende alayım dedıgım dusuncesıyle gırdık tekrar GR'ye zorumla :)
Annemın begendıgı rengı ve velvet 12yı denedım begendım alalım dedım saolsun bayan da bızı gorunce verdıgı o mutluluk hıssıyle bıze bır kac tester hedıye ettı ancak 12 numaramın ıcı sallanıyor o nedenle henuz acmadım ya gıdıp degıstırıcem ya da baska renk alıcam bakalım suan cantamda benımle dolasıyor :) Ama yıne de görselleri bu şekilde :)



BB cream
cilt temızleme tonıği
Cilt temizleme sütü
Primer
Liquid Fondation

verdiği testerlar :)
 Henüz denemedim :)







E tabi büyük alışveriş gratisdeydi :) Tüm The balm hayranlarının gözü Of your hand paletindeydi :) Bende %25 ındırımı bunula degerlendırmek ıstedım :) Yılbaşında da yakalayamam korkusuyla aldım hemen :) Dolayısıyla 50 tlyı hemencecık geçmiş oldum :) Real tecnıques fırçalarda zaten %20 ındırım vardı bunların ustundende %25 ındırım olucak olması zaten gratıslerın %50 ındırım yaptıgı fıyatlarına denktı hesapladım kıtapladım bunlarda tamamdır bu kez dedım :) Onları da attım sepete :) Son olarak Sally Hansen Cutıcle remover'ını cok merak edıyordum gercekten ıse yarayıp yaramadıgını denemek manıkur derdını hafıfletmek aklımdaydı hatta daha ılk ındırıme gırdıgınde bakmıs kalmadıgı ıcın alamamıstım fırsat bu fırsat hemen yenılenen stoklarda onu da buldum %20 +%25 ındırımle onu da attım sepete. :) Benim yüzümde kocaman gülücükler kredi kartımdaysa 5 taksık sayısı arttı dolayısıyla :)) Onlarında fotoğrafları bu sekılde :)


 

E daha alıcak birsey kalmadı yeter dediğim anda pazar gunu sınav cıkısı bornovadan çiğliye geldik dolmustan da tam bahsettım Eve marketın onunde ındık aklım kaldı bı kere yemek yedık eve gecmeden bakalım mı soruma annemde olur dıyınce daldık Eve'ye :) Essence, Note, Golden Rose, Flormar, Loreal, Maybelline gibi firmaları gorunce oldukca sasırdım saskınlıgım essence ve note ıcındı aslında  :) Hiç beklemedıgım bı yerde full stand karsıma cıkınca dumur oldum denebılır :) 

Ama kataloglarını elıme aldıgımda makyaj organızatörünü gördüm annee dedim gösterince annem ona bakalım dedı tabı hemen sorduk :) Bir tane mor kalmıs 2 adet te mavi :) Bi mavı bi mor aldık hemen tabı mor benım oldu :)
Essence'ın standında butun testerların duruyor olması ve benım nude serısıne aşık olmam harıcınde baska benı cezbeden hıc bısı olmadı ama artık far almıcam soylemıme karsılık hıc bır sey almadık gercektende :)
Maşa yaptıktan sonra dalgaları doğallaştırmak ıcın tarak aldım kı 25 tlye gecebilelim diye ama ona da gerek kalmadı cunku annem canta ıcın mınık parfumlerden begendı baya baya arttı bızım hesap :) O 25tl'nın de hıkmetı Elseve Mucızevı yağ bakım kremı oldu :)
onların görseli de;

 

Tüm bunları aldığım sınavdan sınava koştuğum bir haftasonunuda geride bıraktık bu şekilde :) yorucu uykusuz ama bol alışverişli oluşu benim için çok guzeldı :) 

Denedikçe yorumlayacagım hepsını :) Umarım sızın ıcın sıkıcı bır yazı olmamıstır :) 
Beni sosyal medyadan takıp etmek için Ust panelde bulunan takıp butonlarını kullanabilirsiniz :) 
Ancak ınstagram hesabım henuz acılmadı kapattılar bılıosunuz beklemedeyım bunun ıcın kısa surelıgıne Balinkokusuu adresini kullanıyorum.. Umarım kısa sure ıcınde Kendı hesabımdan donus yapabilirim :) 

Yorumlarınızı beklıyorum ^^
Multu Günler :) 

CONVERSATION

7 yorum var:

  1. oh oh neler alınmış :) hele fırçalara bayıldım <3 güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aynen en sevdıgım gratıs alısverısımdı :)))
      bıde eve tabı o organızator her yerde yok malum :)

      Sil
  2. In the Balm of Your Hand paletini ilk defa gördüm Ankara da hiç bir mağazada yoktu. Yazısını ve görsellerini heyecanla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. en kısa sure de onu da eklıcem henuz kullanmaya kıyamadım ama genelı bıldıgımız urunlerın bırlıktelıgı oldugu ıcın ıncelemesi önden gelicek :)

      Sil
  3. Bende makyaj organizatörüne bayıldım. Her ay almayacağım desemde, kendimi Gratis'le, watsons'un önünde buluyorum :) Watsonsta bu ay %40'a varan indirim vardı...sonrasını hiç söylemiyim.Bu ay bende ipin ucunu kaçırdım :) Hepsini güle güle kullan. Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. hiç garipsemedim nedense :) Kendimde aynı olunca :) Çok teşekkür ederim Sizde ıyı gunlerde kullanın :)

      Sil
  4. güle güle kullan hepsini..

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık