Kiehl's Numunelerine Yorumlarım ( Göz kremi ve Serum )

Herkese  Merhabalar :) 

Bu yazım ve tüm yazılarım için belirtmek istediğim bir husus var. Reklamlar Kategorisi hariç tüm ürünler kullandığım ve kendı fıkırlerımı yazdıgım urunlerdır. Ben hassas cilt yapısında olduğum için bana böyle tepkiler sunmuş olabilirler. Asla sizde de aynı etkiyi verecek aynı sonucu yaşayacaksınız diye bır durum söz konusu değildir. Sizlere fikir verme amaçlı yazılmıştır.

Peki bu konuya neden vurgu yaptım? 
Bazı Blogger arkadaşlar beğenmedikleri ürünler konusunda  Firmalarla sorun yaşamışlar. Benimde Memnuniyetsiz olduğum bır ürünü yazmadan önce belirtmek ıstediğim bir konu oldu bu. 
Bu blogda tamamen kendi düşüncelerimi zevkle paylaşıyorum. Böyle sorunlarında bu mutluluğumu gölgelemesini istemiyorum diyerek  konuya giriyorum :) 

Geçenlerde bahsetmiştim Kiehl's Ürünlerini denemediğim için tester vermişlerdi cildimdeki tepkilerine bakmam açısından. İyiki de almamışım oysa memnun olacağımı düşünmüş o an almayı planlamıştım. Neyse önce deneyelim diyerek ertelemekle çok doğru bir karar almışım.


Kullanmam için verilen tester'lar; Avakado'lu göz kremi Creamy Eye treatment
                                                                  : Cilt serumu Clearly corrective dark spot solution idi. 


Avakadolu göz kreminden o kadar emindim ki kesin alırım diyordum  ancak maalesef... 
göz çevremde yağ bezeleri dediğimiz o minik beyaz pıtırcıklar oluşturdu hemde sadece 2 günde. 
Fazla mı kullandım dedım ama tester olduğu için bitmesin diye bir de korkarak kullanmıştım üstelik bana söylenenden asla fazlasını da sürmedim. Hatta sabah akşam söylenmişti ben sadece akşamları kullandım. Bu etkiyi yaratabileceğini bildiğim için.  Ama anladım ki Çok Çok nemlendirmeye ihtiyacım olan bir yapı da değilmişim. Bundan sonra Rival de loop'un normal boy göz kremini almıştım ama onu da henüz kullanmaya başlamadım anladım ki haftada 1 kullanmak daha doğru bu kremleri. artık korkuyorum birazda anlayacağınız daha çok ihtiyaç anında kullanılıcak ürünler benim için göz çevresi kremleri... Öyle rutine ilave edilcek şeyler değilmiş .. . 

Diğer bir ürün ise cildim için verilen Serum Clearly corrective dark spot solution.. Onda da durum değişmedi. Bende sivilcelenme ve yağ bezesi gibi isilik gibi tepkiler verdi 2 gün içinde yine. kullanmayı bıraktığımdan beri de cildimde düzelme gördüm bunun başka bir sebeple olmadığını biliyorum çünkü makyaj dahil hiç bir ürünü kullanmadım aynı süre içersinde. 
Bu üründe benim için tam bir fiyasko oldu. Oysa ne kadar da beğenmiştim. Hatta kokusunu da soyulan maskeme benzetmiştim ki kesinlikle birebirler bence. O maskemi de en kısa sürede yazayım bari. yine bu ürünü de fazlasıyla asla kullanmadım. Hatta yine sadece akşamları sürdüm. Etkisini zayıfllatacağını biliyordum ama bir testerdan etki beklemiyordum zaten.

iki üründe de sorun yaşamamla birlikte cildim mayın tarlası gibi olmuş durumda kielh's ürünlerimle vedalaşıyorum. Artık o göz kremini de el ayak bakımına falan aktarayım zaten 1 kerelık bişi :) 
serum konusunda sadece çöp olabilir. 
Bu arada fiyat bilgisi olarak göz kremi 82 tl Serum 155 tl idi.
İyiki İyiki İyiki almamışım... :) 
Bir önceki yazımda yaklaşık 1000tl harcayan ve tüm hepsinin çöpe gittiğini söyleyen biri olmuştu bence o kadar haklıymış ki...

:(

Sizler bu ürünleri kullandınız mı ? Memnun kaldınız mı yoksa sizde benim gibi hayal kırıklığına mı uğradınız? 
Yorum bırakırsanız sevinirim :) 

Beni Hala takibe almadıysanız İletişim Sayfasına ( Tık tık ) giderek tüm hesaplarımı bulabilirsiniz :) 
Beni takip etmeyi unutmayın ve lütfen yorum bırakın kı sizi bulmam kolay olsun :) 
Mutlu Günler ^^

CONVERSATION

14 yorum var:

  1. Beğenmediğin ürünü de yazman gerekiyor tabii ki.Dogru yoldasın. .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler :) Öncesinde uyarımı yapayım dedim de mahkemelik olmayalım bizde :)

      Sil
  2. Olumsuzlukları da belirtiyor olmanız çok iyi teşekkürler canım.
    Tık tık yapıldı:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yorumunuz ve tık tık ıcın tesekkurler :))))

      Sil
  3. kiehl markasının birçok ürünün kullandım. içlerinde çok memnun kaldığım ürünlerde vardı birdaha asla almam dediğim ürünlerde...sanırım ürünlerin etkileri kişiden kişiye değişiyor yorumlarınız için teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesınlıkle bende oyle dusunuyorum memnun olmayan ınsanlarda varmıs gercekten ben sadece kendım sanıyordum :)))

      Sil
  4. Merhaba,
    Blogunuzu yeni keşfettim. Sizi takibe aldım, bana da beklerim. Sevgilerle...
    www.neclasolen.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. En kisa surede uğrayacağım tesekkurler :) hosgeldinizzzz:)

      Sil
  5. Ben de avokadolu göz kremi ve ultra facial moisturizer nemlendirici kremini kullanmaya başladım etkilerini de çok beğendim. Öncesinde analiz yaptılar zaten çok kuru ciltliyim. Tester olarak da tonik ve temizleyici verdiler onlardan da hiç bir sorun yaşamadım. Göz kremini sadece kemik üzerine C çizerek uygulamak gerekiyor ve çok az miktarda. Acaba iç kısımlara da mı sürdünüz? Yoksa milia oluşumu kaçınılmaz gerçekten ağır bir nemlendirici.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Walla oncelikle bende test vs yapmadilar goz kremi istedigim icin de sordum c dediginiz halkanin hizasinda var zaten milia çok sürmedim ancak ic kısımlarına da uyguladi bayan sadece orada kalmadi yani. Belki tecrübesiz birine de denk gelip bu sonucla karsilasmis olabilirim bu durumda :)

      Sil
    2. Nasıl iç kısma uygular ya baya tecrübesiz bir çalışanmış anlaşılan :/ Bana tekrar tekrar bu markanın ürünlerini çok az uygulamam gerektiğini, çünkü konsantre olduklarını ve hiç bir ürünü göz çevresine yaklaştırmamam gerektiğini vurguladı ilgili bayan ki her paketinde yazıyor zaten. Yani göz altı kremi bile sadece kaz ayağı kısmına sürülmeli. Hem bilgisiz çalışana denk gelmişsiniz hem belki de cildinizle uyum sağlamadı. İyi ki denemeden almamışsınız :)

      Sil
    3. benımkı pakette olmayınca okuma fırsatımda olmadı maalesef :( belki de benım hatam dıkkat etmedım ılk kullanımı onunla yapınca oyle olması gerektıgını dusunup ilerledim ama maalesef. Benım cıldıme uygun degılmış.. Bugun Golden Rose dakı bayan çalışan da 4 gundur cıldımı yormamak adına krem vs urunler kullanmadan sadece mısel suyla temızlememe ragmen nemının ıyı oldugunu soyledı bana fazla gelmiş olabilir diye dusunuyorum :) ama benım ıcın bıttı fırma :D daha da denemem :) teşekkür ederim :) ilk goz kremimin bu sonucu üzücü oldu gercektende :D

      Sil
  6. Kiehls ürünlerinibende merak ediyordum en doğrusu tester deneyip sonra ürünü almak sanırım..Teşekkür ediyorum bilgi için
    Sevgilerle,
    fernoce.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle testerını denemeden asla almayın Kiehls ürünlerini. Herkes çokça memnun olmasına ragmen malesef bende umdugum etkıyı bırakmadı cunku :) üstelik beter etti :)
      Teşekkürler :) Hemen size de ugrayacagım:)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık