Tchibo Makyaj Paleti

Herkese merhabalar :)
Bugun aslinda cok bilinmeyen kendim alirken de oyle cok ayrintili postlar bulamadigim hatta hic bulamadigim yabanci makyozlerin videosunda kullanisindan esinlenerek aldigi bir paletten bahsedecegim :)




Tchibo makyaj paleti
dedım ama benım aldığım zamanlarda sanırım baska arkadaslarda almıs o ndenle suan aslında o kadar az postu yok bu paletın ;)

Kutusunu her zamanki ben attim yine... Aslinda cok sirin gorunuyolardi ama kullanimi oldukca zorlastiriyodu yani aslinda resim falan guzeldi ama cok fiyakali bisi de degildi koruma bandi olusu benim icin + yanlarindandi gercekten.

Cunku watsons gratis gibi magazalarda oldukca fazka korumasiz ancak magaza bantiyla bantlanmis urun var ki acinca bi surpriz cikar mi emin degilsin ben aldigim cogu stogu bu nedenle acmak durumunda kaliyorum ne yazik ki ...  Guven sifir yani.


Internet sitesinden aldim bu urunu oldukca uygun bi fiyata ama ayni oranda tereddutle :) tchiboyu surekli takip ederdim ama kozmetik urunu olarak guvenilir midir bilememistim sonunda 1.sinif urunlerin kullanildigi vs ikna edici bi aciklama vardi alt kisimlarda tum tchibo urunleri icin. Olmazsa gonderiririm geri napalim yani diyerek aldim 30 tl gibi bi fiyata :)


Iyiki de almisim pigmentasyonu oldukca iyi tozlanma durumu bi miktar olsa da asla yogun degil. Renkleri birbirinden guzel ustelik icinde 8 ruj ve yine 4 allik da mevcut :) kısaca bır far paletını kullandığınız da allık ve ruj rengı secımı zorunda kalmıyorsunuz  :) ancak benım  ıcın rujları pek hos değıl daha cok lıp gloss seklınde urunler.. cok fazla renk verdıgını soyleyemem.. allıklarını da kendı urunlerımden tercıh ettıgım ıcın cok fazla deneyımleme fırsatım olmadı ancak renkleri oldukca guzel elle surerek baktıgımda da onlarında yapısı oldukca yogun  duruyor :) ve bronz dan seftalıye kadar en cok kullanılan renkler mevcut bence...


Ayrica paletlerin ayrilmasi kutusunun cok kullanisli olusu paletlerin yerleri ve sekillerinin degistirilebilir olmasi seyahat kutusu vs benim icin bircok artisi olan bir urun haline geldi :) rujlar ıcın fırca ve aplıkator koymuslar bıde ama onları oldugu gıbı kaldırdım pek urunlerın ıcınden cıkan bu tarz urunlerı kullanmıyorum hem mınık olusları hemde zaten halı hazırda kullanılan emsalleri benim için yeterli oluo cok zor durumlarda cantamda bulunsun dıye bazen atıyorum belkı lazım olur dıye :) 


Seyehat kutusu demişken onu da anlatayım kullanmak ıstedıgınız paletı seyehat kutusunun ıcıne takıp yanınıza alabılıyorsunuz hem seyehat kutusunda hemde buyuk palette bırer ayna mevcut :)

Far paletinde yeşil mavi kahverengi ve daha cok bordo tonları dıyebılecegım ana renkler ve ara renkleri var dolayısıyla en acık tondan en koyu kadarda golgelendırmeler ıcın sıra renkler verilmiş bazı renklerı o kadar guzel kı baska bu rengı bulamam dıyebılıyosunuz :). Yıne bazsız kullanımda (( kı bazla ne surersem sureyım kalıyo o kadar memnunum )) renklerinde ucma hafıfleme dagılma gıbı durumlarda yaşamadım Valla :) hatta ılk kullanımımda oldukca sasırdım bu derece kalıtelı olmasını beklemıyodum :)

açık  renklerın ton ton çeşıt çeşıt olması da kullanımı gerçekten kolaylastırıyor bundan bahsetmesem olmazdı :)

Ben paletı begendım 30 tl gıbı bır fıyata oldukca kullanışlı buldum  :) normal fıyatı 79tl falandı o kadar vermek bana uygun degıl ama ındırımlı halıyle gayet guzel :)
Sızler bu paletı kullandınız mı ? begendınız mı ? bana bu yada dıger paletler hakkındakı fıkırlerınızı yorum olarak bırakabılırsınız... :)

Benı hala takıbe almadıysanız lutfen takıbe alın :)
twıtter ve ınstagram kullanıyorsanız @balinkokusu kullanıcı adıyla benı takıbe alabılırsınız :)
mutlu günler ^^ 

CONVERSATION

19 yorum var:

  1. Ne kadar kullanışlı bir palete benziyor, aynası bölmeleri çok hoşuma gitti.30 tl ye böyle bir palet bence çok çok iyi, güzel günlerde kullan canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler canım :) Baktım da durum tukenmıs yıne de lınkını ekledım indirimdeymıs yıne bıtmıs :)

      Sil
    2. Palet çok güzel görünüyor fiyatı da iyiymiş. teşekkürler.

      Sil
    3. ben teşekkür ederim :)

      Sil
  2. renklerde güzelmiş :) güle güle günlerde kullan :))

    YanıtlaSil
  3. Çok kullanışlı görünüyor ya bitmesine çok üzüldüm :( 80 tl biraz fazla ama 30 tl içinde çok çok iyi bir palet gibi gözüküyor

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet bende aynı fıkırdeyım belkı stokları yenılenır ne zamandan berıolmadıgını bılmıyorum acıkcası :) istersen ara ara bak :)

      Sil
  4. Çok güzel bir paletmiş ya! Nasıl görmemişim ben bunu :) Güle güle kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler bende sans eserı maıllere bakarken denk gelmıstım ındırım bultenınde :)

      Sil
  5. oldukça kullanışlı görünüyor, renkleri de çok güzel her renk var ^^ 30 tl olan fiyatına da bayıldımm stoklar bitmeseymiş iyiymiş :/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesinlikle çok güzel bence cok sevıyorum :) Belki geri gelir...

      Sil
  6. Çok kullanışlı görünüyor. Ben de makyaj paleti alacagim.Ama tachibo

    YanıtlaSil
  7. Yanıtlar
    1. neden fıyatı dolayısıyla mı ? daha uygunlar wetn wıld ve essence de bulabılırsın canım :)

      Sil
  8. Hemde 30 tl ye gelmiş harika. Blogunuzu takibe aldım bende beklerim sevgiler http://betulunsirlari.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  9. Tchibo mağazalarında var mı :) internet fiyatı mı yoksa ?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ben ınternetten aldım magaza durumunu bılmıyorum kesın bısı demeyeyım bu nedenle .. :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık