Bitenler ya da Bitmek Üzere Olanlar :)

Herkese Merhabalar :)

bugun aslında coook genel olan ama benim bir kere bile yapamadığım bir yazı hatta etkinlik yazısı diyebileceğimiz bir konuda sizlere yazıcam bu kez :) 

BİTENLER !!!!


ya da bitmek üzere olanlar... :) 

Geçen eyeliner yazılarında favorim olarak sıkça bahsettiğim ürünlerimin sonuna geldim ne yazık ki dibini dibini kullanıyorum :) 
Yedekleri var ama tamamen bitmedi ki hala direniyo dediğimden değiştiremedim :) 

bunlar Maybelline Master Precise liquid eyeliner ve Loreal Paris Super Liner Extra Black Gloss.. 

Super Liner Extra Black Gloss'un yedeği mevcut elimde ilk fırsatta almıştım :) ancak master precise  almadım onun tarzında kullanabileceğim Essence markasının eyeliner'ı war onu deneyeceğim :) 

ikisinden de oldukça memnun olmama rağmen son zamanlarında master precise uç kısmı içi azaldığında çizmemeye başlıyo e dolayısıyla birazcık kalın çekmek durumunda kalıyoruz :) bu nedenle ince eyeliner çekmek isteyenlere uygun değil pek :) ama diğerinde hala böyle bi sorun olmadı :)

Maybelline The Falsies Volum' Express Black Drama yine bitmek üzere olan ürünlerden :) Benim için yerini ART DECO'ya bıraktı bile... Açıkçası ben daha dolgun görünümler beklerken maalesef henuz o maskarayı elde edemedığimden herşeyi dener oldum artık :) bır kac maskarayı harmanlamak en dogrusu sanırım :) Gerçi ben tek kat uygularım doğal ve yogun sevıyorum ama malesef oyle bı ıhtımal pek olmuyor :) Almam diye bi kenara atmam ama bi anda da tekrar alınması gereken diyemem :) ortalarda kalan bi ürün izlenim olarak güzel diyebilirim :) 

Bioderma Sebium Global dibini gördüğüm tek krem diyebilirim :) üstelik sadece yüzüme kullandım ama kesınlıkle tekrar alırım dıyebılecegım bır urun. Gayet sakinleştirici ve duzeltici bi etkisi var ciltte. ılk fırsatta geri alırım bu kremi. duzenlı kullanımda etkisini görebileceğiniz bir ürün :) Kokusu çok hoş. aynı serinin diğer ürünlerinde kokusundan rahatsız olanlar olmuş ancak serinin en guzel kokulusu olarak bu belirtilmiş ve gercekten rahatsız edıcı bı kokusu yok :) ben kokusuna bayıldım sahsen :) Bununla bırlıkte Sebium H2O da almıştım onunda bı kutusunu bıtırmıstım :) ancak attıgımdan burda resmi yok :) onunla cildimi temizleyip daha sonrasında bu kremi uyguladım ve gercekten etkisini hatta faydasını gördüm :) 

Blistex MEDPLUS Dudak koruyucu mu desem bakım kremimi desem ne desem bilemedim ama oldukça etkili ve sevdiğim bi ürün bu 3 ya da 4. kutu biten :) Ama sımdılerde yerını Pot o Miracle Rubby Kisses'a bıraktı yerini :) hatta onunda öncesinde aynı markanın beyaz tüp halinde olan tam krem kıvamında bakım yapan ürününe bırakmıştı onunda etkisini çok ama çok beğeniyorum özellikle tedavi süreci onunla çok etkili :)

Benri Kare Pamuklar her daim bitirdiğim ürünlerden ama bu seyehat boyunun poşetini seyehatlerde doldurmak için sakladığım için bunu fotoğrafladım :) Sanırım en çok bitirdiğim ve almaya devam edeceğim ürünlerin başında geliyo bu pamuklar :) 

Son olarak Vaseline markasının kremlerini çok beğenıyorum bu tırnak güçlendirici etkili el kremini alalı baya oldu aslında ama mınış bi mıktarı kalınca ne atılmış ne kullanılmış durumda artık fazla ömrü kalmadı :) tırnak güçlendirme etkisini göremedim ancak nemlendirmesi iyi düzeyde her zamanki gibi...

Benden bu kadar :) 
Bir daha bitenler yazısı yazabilir miyim bilmiyorum açıkçası cok sık bitirmişliğim olmaz ürünleri sık sık değiştiriyorum hatta ayda bir sepet ürün bitirenlere de acaıp ımrendiğim doğrudur :) 

Hepiniz sevgiyle kalın :)

Beni Takip etmediyseniz üst kısımdaki Takip ET ! butonuna tıklamayı ve diğer sosyal medya hesaplarım için İletişim Bölümüne tıklamayı unutmayın ^^

Mutlu Günler ^^


CONVERSATION

6 yorum var:

  1. Maybelline eyelineri bir ben sevemedim sanırım. Silmesi vs hepsi işkence gibi geldi bana. Golden rose eyeliner denemediysen tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa denemeye calısayım denemedım :) Essence almıştım onu denedim bugun hiç begenmedım maybelline'e kurban olayım :)

      Sil
  2. Blistex üç- dört kutu bitirttiyse ben niye hala kullanmamışım diye kendime kızdım ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. walla ben oldukca memnundum hatta ılk aldıgımda beyaz tupte olanının testerını denemıstım onu ararken bulamamıs bunu almıstım o kadar kullandıktan sonra beyaz olanı buldum tupte o daha onarıcı bakımı daha yuksek :) yine de cok guzeldi bu da :) hala yedegım wardır :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık