ProNail Express Manikür Seti Yorumlarım

Herkese Merhabalar;

Bugun Evde günümü değerlendirmek amacıyla çok merak ettiğim Pronail Manikür setini denedim :) 
Aslında begenenler kadar begenmeyenlerde cok fazlaydı o nedenle zaten cok bırsey beklemıyordum ancak denemeden bılemem dıyerek başladım :) 


Denemeden önce fotoğraflamak aklıma gelmedi nedense.. Zaten böyle güzel bir etki vereceğini düşünmemiştim. Benim mi beklentim cok dusuktu ondan mı begendım yoksa hakıkaten guzel mı bılmıyorum ama gercekten tırnak etlerini acaip sekılde yumusatıyo oldukca guzel manıkur yapmanıza olanak veriyo. nemlendirmesi düşük olsa da manikürüne bayıldım :) 




Paket içeriğinde tek kullanımlık havlunuz, 2 adet keratin kremli eldiven, tırnak etlerini itmeniz için portakal çubuğu, yine bir adet kağıt törpü, ve kullanımını anlatan bır kagıt var. ama bu kagıda bakmanıza gerek yok zaten paketin arkasında ne yapmanız gerekıyorsa adım adım anlatıyolar.. 

öncelikle oje varsa temizliyoruz daha sonra törpüyle şekil veriyoruz. 
ılık su ıle ellerımızı yıkayıp eldivenleri geçiriyoruz elimize :) 
Bundan sonrakı asama en zoru havluya ıkı elınızı de sarmanız gerek :D Ben 3 kat yapıp ellerımı arasına sokup dık konuma getırıp beklettim. 7 dk sonrasında eldivenlerin parmak uçlarından kopararak portakal çubuğuyla tırnak etlerimizi itiyoruz. et makasıyla temizliyoruz.diğer parmaga geçiyoruz. Tüm parmaklarımızı bıtırdıkten sonra eldıvenlerı ters cıkararak kremı ellerimize ve kollarımıza sürüyoruz. 
işlem bu kadar :) 


ama ben etkisini çok beğendim ellerimde nemlendirmesi uzun surelı olmadı ancak manıkuru gercekten guzel yapmanıza olanak veriyor.

ben ılk ındırımde tekrar alıcam :) 

Sizler bu urunu kullandınız mı ne dusunuyorsunuz ?? 

Beni hala takıbe almadıysanız yukarıda takıp et butonuna tıklamayı ve tum sosyal medya hesaplarım ıcın ıletişim bölümüne bakmayı unutmayın :) 

Mutlu Günler ^^

CONVERSATION

4 yorum var:

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık