Koçtaş Çekmeceli Makyaj Takı Kutusu Yorumlarım




Herkese Merhabalar :) 

Geçen günlerde Koçtaştan aldığım Çekmeceli takı ve Makyaj Malzemesi düzenleyici elime geçti kullanmaya başladım bile. Ama şöyle bi durum var ki fırçalarım sığmadı :( 

Bunu baştan belirtme gereği duydum çünkü kimseyi yanlış yönlendirmek istemiyorum daha önceki yazımda sığdığını okuduğumu söylemiştim. Exlips ve kısa boylu fırçalarım sığdı ancak benım set halinde olan Max Factor fırçalarım var onlar sığmadı. bende ikiye bölünmesinler düşüncesiyle fırça koymaktan vazgeçtim. yinede ilk denediğimde sizlere Fotoğrafladım. Aşağıda görebilirsiniz. :)




Ürün Kaliteli sağlam bi yapıda materyal olarak. Çekmeceleri rahat hereket edebiliyo hatta one dogru kaydırırsanız ıkısı de yeri boylar :)  ve tabi elinizden düşürürseniz kırılabilir. 


Oldukça küçük boyutlarda bi ürünmüş ama benım gibi balık olmayanlar boyutlarına kesınlıkle bakmışlardır :) Fırçaların sığmayacagı basından belliymiş bal nasıl yaptın bu hatayı dıyebılırsınız ne bilim hıc dıkkat etmemısım boyutlarına... Siz siz olun boyutlarına bakmadan almayın böyle seylerı :) Sepetinizden Çalmıyorlar ya 2 dk duruversin :)

Yıne de ben boyutlarını vereyim 195mm*115mm *110 mm...
bu arada Benım fırçalar selvi boylu çıktılar demiştim ama sizler için herkesde olabileceğini ya da bulabileceğini düşündüğüm Real Tecniques'in Blush Blush fırçasını da göstermek amacıyla çektim. Kutusunda olmasına kanmayın normal de de sıgmıyor zaten :) 



Ürünün iki katlı, tamamen şeffaf oluşu rahat kullanım ımkanı veriyo eger sızde benım gıbı hepsı gozumun onunde dursun ama tozlanmasınlar dıyorsanız bu tarz urunlerı rahatlıkla tercıh edebılırsınız. hatta ben farlarımı koymayı tercih ettim şuanlık. Onlarda da 3 tane açıkta kalanla bırlıkte Buyuk Paletlerım hariç hepsini sığdırmayı başardım :) onlarında fotoğraflarını aşağıda görebilirsiniz :)



Napalım artık rimeller Kalemler vs bir suru sey deneyebilirim nasılsa fırçalar olmadı :( bu nedenle Fırçalar için birşeyler düşünmeye devam :) 


benden bu kadar :) 

Gunun Anlamlı sözü : "boyutlarına bakmadığın ürünü satın alma böyle açıkta kalırsın :))) "

Hepinize Mutlu Günler Diliyorum :) 





CONVERSATION

20 yorum var:

  1. Geçmiş olsun bal'ım. Şu organizerlerin işe yarayacak boyutta olanı göremedim ben daha zaten. Ben de sürekli bakıyorum. Bulursam haber veririm :) Sevgilerr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkur ederim :) haklısınız walla :) ama yıne de ıs gorenlerden oluyolar :)

      Sil
  2. Bunu bende aldım gayet uygun fiyattı, bir de üstüne ruj içinde yapılmış bölüm vardı onu da aldım herşeyim sığıyor fırçalarımıda ona koydum büyükler tabiki girmiyor ancak bölme bölme yapılmış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ruj ıcın olanını baska bı yerden daha once almıstım zaten ben de ıkılı altlı ustlu kullanıyorum ama benım selvı boylu cıktı kullanmadıklarım kısa geldı onlar oldu ama ıstedıgım o degıldı :)

      Sil
  3. Fırçalar sığmasa da çok pratik görünüyor, en azından etraf kalabalık durmaz, yeri belli olur makyaj malzemelerinin. Güle güle kullanın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesınlıkle oyle fırcalar ıcın olmasada oldukca kullanıslı :)

      Sil
  4. Bence de fırçalar için başka bir şey bul zaten kutunun içinde hoş durmazdı galiba :) Güle güle kullan kutu güzel olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bulucam bulucam renklı renklı seffaf kavonozlar yapıcam onlara en tatlısından :)

      Sil
  5. Aa çok üzüldüm yaa :( Benim fırçalarım sığmıştı halbuki.. Hatta sığdığına dair fotoğraf da paylaşmıştım instagramda.. Evet boyut olarak oldukça minik ama toplamda 18 fırçamı sığdırdım. Kesinlikle yanlış yönelendirmek istemem :( üzüldüm gerçekten.. Zaten Real Tecniques ve Eklips fırçalarımı sığdırdığımı belirtmiştim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yok canım senınle alakalı degıl ben standart boylarda oldugunu dusunmustum ne bılım serının selvı boylu cıkacagını :) Max factor benımkıler yurtdısından gelmıstı orda sulak yerde yapıyolarsa demek :) neyse bende far kutusu yaptım daha hos oldu :)

      Sil
    2. ohh sevindim yaa.. :) üzülmüştüm yoksa..

      Sil
    3. yoook yoook uzulme sakınn :)

      Sil
  6. güzel bir ürünmüş fırçalarının sığmaması kötü olmuş :(
    her şekilde kullanılır ama :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. kesınlıkle varlıgı guzel hala bı ıse yarıyo :)

      Sil
  7. Kafami cok karistirdinnn:)

    YanıtlaSil
  8. birazcık küçük olsa da çok güzelmiş illaki bi şekilde yükünü alır güzel günlerde kullan :*

    YanıtlaSil
  9. Küçükmüş ama bu tarz orjanizerlara bayılıyorum kullanışlı oluyorlar ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evet minnoş minnoş cok tatlı cogu seye de ıyı bı toparlayıcı olabılır :)

      Sil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık