Urban Decay XX Vice Ltd Reloaded Paleti Yorumlarim



Herkese Merhabalar :)

İtalya'dan aldığım Urban Decay Vice Reloaded XX far Paleti Urban Decay'ın 20. yılına özel olarak ürettiği bir palet. UD XX Vice Ltd Reloaded paletinde İçinde 3 tamamıyla yeni ton, 5 vintage ton ve eski paletlerden 5 özel ton (Vice, Vice Ltd and Book of Shadows Vol II gibi), ve 7 tane de en çok satan tekli far tonu bir araya getirilmiş. tabi bunca ayrıntısını bilmem yerinde olurdu ama ne yazık ki bilmediğimden ben bunu Urban Decay'ın kendi sitesinden alıntılıyorum :) 



ürün ambalaj olarak da oldukça çarpıcı bir görüntüye sahip göründüğü üzere hiç pasif kalmayan bir yapısı var nerede olsa ben burdayım der yani :) üstündeki UD XX kısımları kabartmalı yazıyla yazılmış parlak renkli. Kutunun kendisi ise tamamen mat yapıda. 


Kutunun hemen arkasını çevirdiğimizde sol kısmı ayrıntılarını söylerken sağ tarafında içerisindeki renklerin yine parlak yapıdaki hallerini ve isimlerini görüyoruz. Kapakta gösterilen tonlara daha yakından bakarsak;


her biri bambaşka makyajlara götürebilicek olan renklere sahip bu paletin içi dışından daha afilli :)


içerisinde taşlarının kutusuna zarar vermemesi ve kendisinin zarar görmemesi için tasarlanmış UD oymalı süngeri var. ambalajına koyarken bununla koymak benim işime geliyo..  sizde böyle kutu ambalaj takıntılı biriyseniz işinize geleceğine eminim :)



ışıltılı taşla süslenmiş kutusu oldukça dayanıklı görünüyor, onca yol geldi italya, ankara, izmir, alaçatı, ılıca, samsun, artvin, erzurum dolandı durdu bişicikler olmadı allah korusun olmasın zaten de bence dayanıklı yani :)



 Aynı zamanda yine taşla yapılmış tuşuna bastıktan sonra otomatik olarak açılabilir yapı da tasarlanmış olan kapağın ıcerısınde bır ayna ve çift taraflı oldukça güzel bir fırçası mevcut. palet yanınızda ya da seyahatlerde taşımanız için ideal olarak tasarlanmış.. geniş bir palet yapısı olduğundan da aynasını rahatlıkla kullanabileceğinizi düşünüyorum.


çift taraflı fırçası da yine parlaklığıyla şık bir görünüme sahip. bir tarafı far uygulama da kullanılabilirken diğer bölümü de crease dediğimiz göz kapağındaki kıvrım bölgesine uygulamada ayrıca far dağıtma da kullanılabilir şekilde tasarlanmış.

Farlarında Urban Decay'a özel Pigmentasyon teknolojisi kullanılmış "Pigment Infusion System™ teknolojisi adı verilen Bu özel yapı, rengi formüle adeta bir ağ gibi örerek olağanüstü bir renk verimi sağlıyor. Yani palette gördüğün renk ne ise, farı uyguladığında göz kapaklarındaki renk de o oluyor. Sonuç ise uzun süre kalıcı harmanlanabilir renk, ışıltı ve kadifemsi doku." bu iddiasıni bence palet olarak çok net yerine getiriyo.
 

swatchlarını aldığım renkleri bu konu da sizde kıyaslayabilirsiniz. özellikle roadstripe tonunda  (Baştan sağa doğru 3. ton) bunu çok net görebiliyosunuz tamamen kendine has bir duruşu olduğuna inanıyorum.. :) 



yukarıdaki görselde Kolumda en başta paletinde 1.tonu olan Suspend devamında da aşağı doğru sırasıyla; oil slick, roadstripe, gash, midnight cowboy, 501 tonları var. ilk 6 tonun swatchı yukarıdaki fotoğrafta görünmekte :)


kolumda yer kalmayacağı için parça parça eklediğim swatchların en kalabalığı 2. Fotoğraf yani bu. Toplamda 3 parça olarak swatchladığım bu palette 7. ve 15. tonları ve arasını yukarıda görebilirsiniz. yukarıdan aşağı Sırasıyla; Shallow, laced, hot pants, mildew, smog, misdemeanor, freakshow, asphyxia, acid rain.

 
 Son 5 ton 16. ve 20. tonlar ve arası Moonflower, UV-B, goldmine, Twice baked, anonymous simlerine sahip ve yukarıdan aşağı sıralı bi şekilde görünmekte.

renkleri daha net görebilmeniz için swatchlarını alırken paletinde tonlarını fotoğraflamıştım  bunu da swatchları paylaşmadan önce ilk görsel olarak ekledim. Kıyaslamayı ordan yapabilirsiniz. 

Suspend (greige-brown matte), Oil Slick (black matte w/silver micro-glitter), Roadstripe (iridescent white w/blue-violet shift), Gash (metallic brick red), Midnight Cowboy (pink champagne shimmer w/ silver glitter), 501 (deep metallic blue w/copper micro-glitter), Shallow (pale taupe-silver satin), Laced (pinky-taupe matte), Hot Pants (pearly medium pink), Mildew (deep metallic green shimmer), Smog (deep coppery bronze shimmer), Misdemeanor (deep olive green matte w/green micro-shimmer), Freakshow (bright purple satin), Asphyxia (hyacinth shimmer w/blue shift), Acid Rain (pale yellow-green shimmer w/green shift), Moonflower (metallic rose-gold w/gold micro-shimmer), UV-B (bright blue w/violet shift), Goldmine (bright metallic gold), Twice Baked (rich brown satin w/gold micro-glitter) and Anonymous (pale peachy cream matte).

sitesinde tonlarını bu şekilde yazıya dökmüş bunun da lazım olabileceğini düşünerek eklemek istedim :)

          karıştırılması oldukça rahat olan bu farlarda tozutma olayı mini boyutlarda var ancak bu tozlar lekelenme sorunu vermiyo. kolay uçabiliyorlar. kalıcılık olarak oldukça iyi seviyelerde olan bu paleti gerçekten çok severek aldık. 

Hatta bu paletin tercihini eşim yaptı diyebilirim :) kutusunu görüp bunu sana almalıyız diyerek atladı hatta tonlarına bile yorum yaparak buluşmamızı sağladı sağolsun ona da burdan teşekkürlerimi göndereyim madem :)

hemen belirteyim açıldıktan sonra 24 ay kullanım ömrü verilmiş palete. 20 x 0.8 gr da ağırlık olarak verilmiş. Dolum ağırlığı 16 gr. 

bir türlü yazısını tamamlayamadığım ama yaklaşık 2 aydır aşk yaşadığım bu paletinde yazısını bitirmiş olmanın kelebeklerini hissediyorum içimde :) çok severek kullandığım bu ürünü sizlerle paylaşmasam olmazdı :) 

Almak için Yurtdışına mi gitmemiz gerek diye düşünmenize gerek yok bende aldıktan sonra farkettim ki Urban Decay'ın türkiye Sitesi'nde satışta var bu ürün. aşağıya bırakacağım linkten kolaylıkla erişebilirsiniz. Ama minik bi dip not yurtdışından daha uygun fiyatlı olarak sahip olabilirsiniz :)


Yorumlarınızı ve sorularınızı bırakırsanız çok sevinirim :) 


CONVERSATION

14 yorum var:

  1. Renkler şahane bayıldım doğrusu, iyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir palet güle güle kullan :-))

    YanıtlaSil
  3. Renkler cidden cok güzel far sürmeye bayılan biri olsam asla kaçırmazdım:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. walla kullanınca alısıomus ınsan bende oyleydım basta :) teşekkür ederim :)

      Sil
  4. Tek kelimeyle bayıldım mutlulukla kullan :))

    YanıtlaSil
  5. Özellikle Misdemeanor ve Moonflower çok güzelmiş :) Güle güle kullann :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. her biri ayrı guzel ama dımı :) Teşekkür ederim :)

      Sil
  6. Son günlerde far konusunda gözü bir türlü doymayan biri olarak bayıldım, güle güle kullanın. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim sanırım salgın var al bendende o kadar çünkü :)

      Sil
  7. Sahane görünüyor güle güle kullan :)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık