8 Mart Kadinlar Günü Indiriminden neler aldım ? -1-



Herkese Merhabalar :)

Malum Kadınlar Günü haftasında olduğu gibi tüm önemli tarihlerde indirim peşinde koşmak vazgeçilmezlerimizden :)

Gratis de alınacak bir pamuk bile kalmadığından (Burda hemcinslerimi kutluyorum en azından mağazayı yerinde bırakmışız :) ) hüsrana ugradım resmen... 

5 kere gratis kontrolunden ( yeni stok açılır mı diye?), 3 kere watsons'ın kapısından dönme eylemlerimden sonra karar vermek için Flormar'a gittim ordan alışveriş yaptım ama tabi flormar ürünlerinde istediğim şeyleri bulamayınca watsonsa geçmek durumunda kaldım :/ daha fazla direnemedim.. 

( tepkilerinizi lütfen bu konuda göstermeyin malesef bende farkındayım çünkü)

Flormardan oje ve oje kurutucu sprey alışverişi yaptım bu zaten fix yaptığım bı durum oldugundan onun cok ustunde durmuyorum :) Full color Serısınden FC047 Lemoncello rengini ve seven Days (kutulu 2'li jel ) seriden de mango coctail renklerini tercih ettim.. aslında pek kendime yakıştırdığım renkler değildi ama kımde gorsem begenıyorum bari bende alayım belkı guzel durur dusuncesıyle aldım :)

Ayrıca Ojeler hariç tüm ürünlerde Flormar %40 indirimdeydi ki buna kurutucu spreyde dahil/miş. İnternet sitesinde olmadığı için indirimde olduğunu bilmiyordum :)

Watsons'dan neler aldığıma gelirsek;

Rimmel London 010 ivory Concealer'ını aldım bu tarz fırçalı ürünlerin daha pratik olduğunu düşünmeme rağmen ilk fırçalı concealerım kendisi oldu:) deneyip göreceğiz.. Ayrıca tester'ı da yoktu inşallah uyumlu bi renk çıkar :)

yine Rimmel London'dan Magnif'Eyes far paletini aldım bu da tek kalmıştı testerları vardı renklerini sevdim uyguladığımda da güzel gelmişti Bendeki 2 numara London isimli palet.

Daha önce beğendiğim hatta instagramda da paylaşmış olduğum ama fiyatından dolayı tercih etmediğim max factor excess shimmer köpük yapılı farlarından copper rengini satın aldım bu da %50 indirimdeydi. (22 TL)

rujlardan yana ise tercihlerim Maybelline ve Pastel markalarından oldu.

Kırmızı kapaklı serilerinden 547 numara, Velvet matte likit rujlar serisinden de 5 numara ve pastel daylong serisinden 31 numara :)

bunlara ek olarak da kasa yanındaki ürünlerden İpana Beyazlık etkisi / diş macunuyla fırçalama sonrası kullanılan ek bir beyazlatıcı macun aldım.. gerçi kasiyer macun diye sattı ama kendisi macun sonrasında Beyazlık etkisi arttırıcı bir ürünmüş. 

bunlardan bir gün öncesinde de migrosa gittiğimde indirim olduğunu görünce rexona 2'li deodorant + detoks matarası hediyeli kutusunu ve nivea dudak nemlendiricilerinin  de yaban mersinli ve hindistan cevizli olanlarını tercih etmiştim :)

ayrıca Trabzonda Gratis ve Watsons dışında Rossmann Eveshop gibi yerler olmadığından döndükten sonra instagramda Eveshop online sitesine denk geldim ondanda online alışveriş yaptım ve kargom dun elıme gectı en kısa surede onunda yazısını yazacagım :)

Artık aldıklarımı pek yazmadıgımı farkettım yogunluktan yorumlarımı da belirtemıyorum aldıgım kendıme kalıyor hissine kapıldım resmen :) 

Bazı ürünleri kullandım ancak yazısını yazabilecek kadar deneyimleyemedim düşüncesiyle biraz daha bekliyorum bir kaç kere kullanımdan sonra onlarında yazılarını geciktirmeden yazacağım :) 

bu arada kargolarımı daha erken görmek için İnstagram sayfamı @balinkokusu adresinden takip edebilirsiniz :)

kadınlar günü, sevgililer günü, yılbaşı, 300. mağaza, 500. etkinlik daha bir sürü şeyi indirim aşkına takip eden dostlarıma sevgilerle :)

Mutlu günler diliyorum :) 

CONVERSATION

3 yorum var:

  1. güle güle kullan...

    YanıtlaSil
  2. güle güle kullan canım ürünlerini hepsi de ayrı ayrı güzeller :)

    YanıtlaSil
  3. Benim küçük kardeşim den öğreniyorum bunları ikide bir beni sürükler de 😁😊 güzel günler de kullan aldıklarını sevgililer 😀 bende anne boya almıştım 😁😀

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık