Flormar Terracotta Pudra - 23 Dual Gold- Swatch, Inceleme ve yorumlarım


Flormar Terracotta Pudra - 23 Dual Gold

Herkese merhabalar :) 

Bugun sizlere gecen kampanya dönemlerinden birinden flormardan belirli bir miktar alışverişe istediğiniz urun hediye kampanyasindan aldigim ikili terracotta powder'dan (pudra) bahsedecegim :) yanlış hatırlamıyorsam 60 tl üzerineydi kampanya :)  E istediğiniz ürün hediye olunca bende mağazada kullanışlı olabilecek en pahalı ve elimde olmayan ürünü arıyorken bu ürünle karşılaştım =) diğer tonlarına da baksam da kendime göre kullanışlı bulduğum bu rengi oldu :)

Flormar Terracotta Pudra  Dual Gold

Ikisi karisik bi guzel ayri ayri bi guzeller...
Koyu tonunu far olarak kullanınca acik tonunu da goz ici aydınlatmaya ya da highlighter olarak kullaninca nasil vazgeçilebilirki bu güzellikten:) tabiki ikisinin karışımıda yanaklarımıza bronzer etkisi vermekten geri kalmıyor :)  

Firmalar boyle cok kullanisli urunlerin geneline pudra deyip geciyorlar bende tanimlayacak kelime bulamiyorum vallahi :)  Böyle ışıl ışıl guzellikleri nasil tanimlayim ki :)) 

flormar pudra


Bendeki tonu dual gold 23 numara... 9 gr... Açıldiktan sonra 18 ay kullanim omru verilmiş ama bol bereketli urunlerden bu pudra :) biter mi hic bilmiyorum ama bitsin istemeyecegim kesin. Ayrica bu ikili pudra da hangi rengini begenirseniz o kismi birazcık fazla olan ambalaj secebilirsiniz hepsi tam ortasından ayrimli degildi ben aldigimda :) başta highlighter olarak kullanılır düşüncesiyle açık tonunu fazla seçtim :) 

Icinde minicik bi aynasi var eğer cantanızda hic aynanız yoksa ise yarayabilir :) ayrica klasik siyah ambalajli dayanıklı gozuken bır yapısı var. patentli tasarımlıymış :) Henuz kırılma durumu yasamadim 1600 km yol gidip geldi kac kere :) 
evet dikkat ederim ama oda saglam bence :) 

Swatchlarini ekliyorum hemencik ben ayri ayri kullanmayi daha cok sevdigimden iki tonu da ayri ayri gormenizi saglamaya çalıştım:) 

Flormar Terracotta Pudra Dual Gold Swatch


Benim bu urunle ilgili yorumlarim bu kadar siz ne dusunuyorsunuz ? bu ürünü kullandınız mı ? 
 Bu tarz farklı bölgelerde de kullandığınız ürünleriniz neler ? 

Tum bu sorularim ve bana sormak istediginiz sorular icin yorum bolumunden ya da sosyal medya hesaplarımdan bana ulasabilirsiniz. 
Blogumu ve diger sosyal medya hesaplarımi takibe almayi unutmayin ^^Sosyal medya hesaplarımin tamamını iletişim bolumunde bulabilirsiniz.
Herkese mutlu gunler diliyorum:)

CONVERSATION

6 yorum var:

  1. güzel renkler, kullanışlı bir ürün, güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. Görselliği yeter :) Çok yerde kullanılabilen ürünleri seviyorum gözüme çarparsa bakarım renklerine :)

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık