Kiko summer 2.0 baked bronzer 01 Sun Celebration Honey inceleme swatch ve yorumlarim

Kiko summer 2.0 bronzer 01 Sun Celebration Honey inceleme swatch ve yorumlarim


Herkese merhabalar :) 

Bugun sizlere markaya ait ilk urunlerimi italyadan aldigim (ki o zaman turkiyede satisi yoktu) daha sonra ülkemize giris yapan kiko markasina ait bir urunden bahsetmek istiyorum. Bastan itiraf etmeliyim ki aşık olduğum urundur kendisi..

Kiko marka olarak benim genelini begendigim urunlere sahip bir firma. Ayrica hem italya da hem izmir subesindeki calisanlari da cok ilgili guleryuzlu ve insani bogmayan kisilerdi. 

Kiko summer bronzer

Urun ozelliklerine gelirsek turkce aciklama olarak Bronz bir gorunum icin ipeksi dokunuslu buyuk boy terracotta bronzlastici olan bu urun aslinda kolleksiyon urunlerinden. Urunun hala satisi varmi bilmiyorum izmirde olmadigimdan kontrol etme sansim yok ama ben ortalama 1-2 ay once aldim. 

kiko kolleksiyon ürünleri

Urunun ambalaji oldukca şık kapagini açtığınız da hemen yayılmaya başlayan bence hos bir vanilya kokusu var. Ayrıca Icinde aynasi mevcut. 

kiko kolleksiyon

Oldukca buyuk 20 gr. Acildiktan sonra 18 ay kullanim omru verilmis. Bendeki 01 sun celebration honey rengi.

kiko kolleksiyon

 Bi tonu daha var onu da magazada cekmistim goruntusunu ekleyecegim :) kendi urunumunde swatcini ayrica ekleyecegim zaten. 

bronzer swatch

Urun gercekten ipeksi yapili. Zaten swatchtanda anlasilir bence.diğer ton daha ışıltılıydi sanırım bendeki renginde varla yok arası bir ışıltı var doğal duruşlu.

kiko summer bronzer 01 honey swatch

Yapi olarak cildinize Uyguladiginizda farkını belli ediyor. Makyajimda kullandigimda özellikle markasını soran arkadaslarim oldu o kadar guzel :) pigmentasyonu dersek oda oldukca yogun yapili. Renk vermeyen sönük urunlerden asla degil. Kaliciligi gun icinde belki 1 kere yenileme istiyor oda bazsiz ve sabitleyicisiz kullanimda. Malum yaz ayinda makyajın kalmasi pek mumkun olmuyor :) Beyaz tenlilere benim kullandigim 01 tonu cok yakisir diye dusunuyorum (ki bende oyleyim) ask yaşıyoruz resmen. Bronzer, konturleme, allik uygulamalarindan hangisini isterseniz orda kullanilabilen bir urun bence. 

kiko kolleksiyon ürünleri


89tl fiyati var ama bence yaşadığımız askin fiyati yok :) eger yurtdisindan alma imkaniniz varsa daha uygun fiyatlarda alabilirsiniz. Kiko icin italyanın flormari dense de ben firmayi cok seviyorum suana kadar anlaşamadığımız sadece bir urunu oldu. 
Bugun olsa yine alirim iyiki almisim diyebilecegim bir urun oldu ayrica oldukca bereketli oldugunu da soylemeden gecmeyeyim :) 

Ben bu urunu cok sevdim :) sizin inceleme ya da kullanma firsatiniz oldu mu siz ne dusunuyorsunuz ? Bu tarz asik olduğunuz makyaj malzemeleriniz neler ??

Tum bu sorularim ve bana sormak istediginiz sorular icin yorum bolumunden ya da sosyal medya hesaplarımdan bana ulasabilirsiniz. 

Blogumu ve diger sosyal medya hesaplarımi takibe almayi unutmayin ^^
Sosyal medya hesaplarımin tamamını iletişim bolumunde bulabilirsiniz.

Herkese mutlu gunler diliyorum:)

CONVERSATION

4 yorum var:

  1. harika görünüyor bunu görmüştüm mağazada ama almadım ...güle güle kullan..

    YanıtlaSil
  2. Kiko'nun her bir ürününe aşığım bende :)

    YanıtlaSil

Bana sorularınızı ve görüşlerinizi buradan kolaylıkla iletebilirsiniz. :)
yorumlarınızın benim için Önemli olduğunu unutmayın :)

Yukarı
Cık